ATP deficientie bij CVS

Gestart door Floor, 20 maart, 2012, 12:23:32

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

Floor

Ik ben op verder onderzoek gegaan omdat ik de laatste weken last van mijn beenspieren heb en vond deze site met informatie. Ze geven aan dat bij een groot aantal CVS/ME patienten is gebleken dat er sprake is van een ATP deficientie. Omdat sommige van ons CVS hebben (of vermoedelijk hebben) wil ik jullie de link toch niet ontnemen. Er wordt niet aangegeven hoe dit bij pfeiffer zit, maar het zijn enkel maar voedingsupplementen en deze kunnen ook in algemene zin ondersteunen bij vermoeidheid etc.. Zie met name het supplement MSM. Dit is het goedkoopst en er wordt geadviseerd om hier mee te starten.

Maar weer besteld. Je weet het maar nooit! Kijk wel goed naar hoe je het op moet bouwen en welk merk je neemt (mocht je het willen proberen), want dat moet stapsgewijs gebeuren.

http://chronische-vermoeidheidssyndroom.pilliewillie.nl/cvs-me/atp.protocol.cvs.me.1.php

Hopelijk is dit het wondermiddel!!!

groetjes Floor

twijfelaar

Ik ben benieuwd..

Tijdens het zoeken hiernaar kwam ik tegen wat een cvs patiente allemaal slikt, ik dacht dat ik al veel nam:msm 1000mg 3x per dag
chroom 3xper dag
l taurine 1x om de dag
ultra preventrive3x per dag
magnesium malate 2x per dag
radionorm 4x per dag
lymphomyosot om de dag 8 x
ijzer 2x per dag (kon anders niet meer af)
carnitene 9xper dag
vitamine c 4x per dag 1000mg
rivotril 1x per dag 0,05mg
melatonin 1x per dag 3.00 mg
amitriptyline 1x per dag 25 mg
b 12 om de 4 dagen
thyreoid 1x per dag 1.20 mg
crotalis 5 x om de dag


Hoe doe je dat??

Peetje

Ik geloof niet in wondermiddelen. :P
En zo te zien staat er tussen die lijst hierboven ook een schildklierhormoon. Hoop dat dat toch op voorschrift van een arts is en geen cvs-experiment...

Floor

Hoi Peetje

Heb jij al ervaring met bepaalde voedingssupplementen?

Peetje

Nog niet, en dat is ook niet iets waar ik op eigen houtje mee wil gaan experimenteren. Heb in m'n directe omgeving gezien dat het al mis kan gaan met simpele kalktabletten, laat staan wat er kan gebeuren als je een hele waslijst aan supplementen gaat slikken.

Floor

o dat klinkt niet goed.... Volgens die site zijn die supplementen veilig en zonder arts te gebruiken. Ben er ook niet echt een voorstander van, maar dit artikel klonk wel goed. Heb je het gelezen? Is dat net zoiets als wat je in je omgeving hebt gezien?

twijfelaar

Oh nu ben ik wel benieuwd wat er mat de kalktabletten is gebeurd, ik slik dat namelijk wel..

Peetje

Ik heb het gedeeltelijk gelezen, cocnentratie liet het halverwege afweten. ;)
Als je te veel kalk slikt, wordt dan soms niet meer goed opgenomen en dan krijg je een te veel aan calcium in je bloed, wat weer leidt tot te weinig van iets wat ik niet meer weet, en dan raak je behoorlijk de weg kwijt, zeg maar.

twijfelaar

Oke op die manier, opname van calcium heeft te maken met magnesium en vitamine d, en aan m'n bloeduitslagen was te zien dat m'n calcium laag was en vitamine D ook, ik gebruik magnesium balans, daar zit een hoeveelheid calcium en magnesium in, zodat het goed opgenomen word. Ik ben nog niet de weg kwijt geweest, hihi. Maar wel goed dit te weten, overal staat maar dat het veilig te gebruiken is, maar zo zie je maar, het lijkt me inderdaad niet goed voor je als er te veel kalk in je bloed zit.

lied89

Als ik jullie was zou ik dit zeker niet zelf experimenteren met deze geneesmiddelen. Als je zoiets wil zou ik het wel met iemand bespreken die er verstand van heeft.
In die lijst hierboven staan ook zeker 2 dingen die je niet zonder recept krijgt volgens mij.

Amitriptyline is een antideppresivum, die krijg je echt niet zomaar mee.
En Rivotril ook niet dat is een een slaap en kalmeringsmiddel, lijkt me ook niet verantwoord als mensen dat zonder recept meekrijgen, is behoorlijk verslavend.

Ik slik ook wel wat, maar doe dat onder begeleiding van de mesoloog zodat ik zeker weet dat het verantwoord is wat ik doe.
Dus ik zou wel uitkijken om zomaar iets in te nemen, kijk eerst goed waarvoor het is.
Dingen zonder recept kunnen ook risico's soms met zich meebrengen...


Floor

De lijst die hierboven genoemd werd door Twijfelaar komt niet van de site af die ik gegeven heb en het is ook niet gezegd dat deze persoon dat zonder begeleiding doet. Twijfelaar heb je dat er bij zien staan?

Ik heb nu bepaalde pillen gekocht, maar wacht nog maar even met het gebruiken ervan. Eerst maar even andere zaken afwachten. De supplementen die op de genoemde site staan zijn wel allemaal zonder recept te krijgen. Blijft natuurlijik belangrijk dat je niet zo maar wat gaat doen. Ben ik zeker geen voorstander van.

lied89

O, dan heb ik het verkeerd begrepen. Maar kijk ook uit met dingen zonder recept.

Peetje

Paracetamol is ook zonder recept verkrijgbaar, maar daar moet je ook niet te veel van slikken, om maar eens een voorbeeld te noemen. :)

Beertje

Misschien een interessant nieuw topic: wat slik je (of hebt geslikt) qua voedingssupplementen en of medicijnen en waarom en heeft t geholpen.

twijfelaar

Nee klopt, het was gewoon een voorbeeld wat ik tegenkwam op internet, en vroeg me af hoe je dat in hemelsnaam allemaal moet slikken, ik heb al moeite met een paar.


twijfelaar

Het lijkt me trouwens wel dat dit gewoon door een arts is voorgeschreven.