jassentechniek

Gestart door Floor, 19 maart, 2012, 11:31:44

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

Floor

Via, via ben ik in aanraking gekomen met de jassentechniek. Een collega heeft een vriendin die CVS had en door deze techniek weer beter is geworden. Ik heb het boek besteld en nu twee sessies gedaan. Ik voel me rustig na de sessies en hoop dat hierdoor mijn vermoeidheid minder gaat worden. Even afwachten.

Je kan gratis een sessie doen op de jassentechniek site. Het boek met cd is 19,95.

Zie hieronder de link naar de site voor meer informatie. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Mochten mijn klachten afnemen, laat ik het weten!!

http://www.jassentechniek.nl/

Wies

Bedankt voor de link!

Beertje

Ik ga ook ff kijken! Bedankt :)

Floor

Ik heb inmiddels alle jassen uitgedaan. Schijnt een aantal maanden te duren voor alles uit je systeem is en je laat per sessie alleen ballast los wat op dat moment goed en mogelijk is. Na een maand kan je het dan weer herhalen zodat je weer losgekomen oude en eventueel nieuwe ballast weer weg kan halen. Ik ben benieuwd...

Beertje

Super interessant!!
Ik ga er ook mee aan de slag! Het beschrijft eigenlijk het proces waarmee ik al bezig ben en een goede ondersteuning kan zeker geen kwaad!

Liefs

Floor

Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Heeft iemand het al uitgeprobeerd. Ik moet zeggen dat het met mij de laatste dagen wel weer wat beter gaat. Ik had een aantal mindere dagen en nadat ik het geprobeerd het gaat het gelukkig weer wat beter. Ga nu ook een afspraak maken bij een jassentechniektherapeut. Ben erg benieuwd!

Beertje

H? floor,

Ik heb de gratis online versie gedaan. Ik werd er heel rustig van. In het begin waren er ook wel wat tranen. Maar dat hoort bij loslaten.
Ik ga het over een tijdje nog een keer doen.
Heb momenteel even een stop voor mezelf qua dingen kopen waarvan ik niet zeker weet of ik het nodig heb. Maar ben wel heel benieuwd ook naar jou verdere ervaring. Jij hebt het boek en de cd toch?

Ik ben wel na die sessie wat verdrietig maar heb ook het idee dat ik er nu beter bij kan. (snap je?).

Ik heb voor mezelf nu het idee dat ik er lichamelijk al bijna bovenop ben (kan al meer dan 10 km fietsen), maar geestelijk ben ik gewoon nog niet ontspannen. Als ik helemaal ontspannen ben dan ben ik tevreden. Misschien dat de jassentechniek daaraan kan bijdragen !

Mocht je nog tips hebben.... Graag

Liefs

Floor

Hoi Beertje,

Ik had de eerste twee keer dat ik deed ook tranen. Er gebeurt blijkbaar wel het ??n en ander. Ik heb inderdaad het boek en daar staan ook tips in.

Tip (werkwijze) bij het omgaan van emoties die genoemd wordt in het boek (de jassentechniek van Hans de Waard), is:
de emotie aanwijzen en aan je hogere zelf vragen om deze te zuiveren en te verwijderen. Hij gaat er vanuit dat meerdere werkelijkheden zijn en dat jij ook in meerdere werkelijkheden tegelijkertijd leeft. We leven nu zeg maar in de laagste werkelijkheid waar we niet meer goed kunnen voelen en heel erg in ons hoofd zitten. Hij noemt de personen van jezelf die in een hogere werkelijkheid zitten 'je hogere zelf'. Wanneer de emotie aanwezig is, gaan je ogen trillen en wanneer deze gezuiverd en verwijderd is stoppen je ogen met trillen. Misschien helpt het je om al emoties die je niet prettig vindt te verwijderen en te zuiveren. Alle negatieve energie wordt op dat moment verwijderd. Dit moet je dan dagelijks herhalen in het begin omdat je steeds weer opnieuw die emoties op kan doen.

Ik snap dat je niet meer alles wil kopen. Is voor mij herkenbaar, maar ben er wel blij. Het boek geeft je inzicht en handvatten en daarnaast kan je met de cd alle jassen uitdoen die in het boek staan (ook vermoeidheidsjassen haha).

Wanneer ik geweest ben bij die therapeut laat ik het weten.

Succes!

Floor

Ik houd jullie op de hoogte via het topic 'mijn verhaal'.

groetjes!!