Ziekte van Pfeiffer > CMV

Heb nu CVS

(1/5) > >>

debora:
Mijn vermoedens werden dus gisteren door de arts bevestigd,  diagnose ; CVS veroorzaakt door een post-viraal syndroom, heb ook de diagnose Hypoglycemie gekregen ( ben sinds gisteren op een dieet ) , ook is mijn immuumsysteem ernstig verzwakt en zijn mijn darmen vervuild ( door ophoping van afvalstoffen ), :P :-\
sta nu onder behandeling van een orthomoleculaire arts 

Dit is dan het resultaat van 1 keer Pfeiffer en 2 keer CMV bij mij  ::) >:(

Peetje:
Maar vermoeidheid is toch ook een symptoom van hypoglycemie of suikerziekte? Is er daarmee dan niet een mogelijke oorzaak gevonden?
Mag ik vragen op basis van welke onderzoeken er CVS bij jou is vastgesteld? :) Dat is niet lullig bedoeld en ik wil zeker jouw klachten niet als onbelangrijk afdoen, maar aan een diagnose CVS gaat in principe nogal wat onderzoek en met name uitsluiting van andere mogelijke oorzaken vooraf, vandaar. :)

Bob_tails:
Peetje,met respect naar jouw, je omschrijft het juist.

Debora, een goede orthomoleculaire arts zal niet zo snel spreken van CVS.
Die bekijkt het vanuit een andere hoek, althans als hij of zij een goede is.

Hypoglycemie...is meestal een gevolg van een vit.B5 tekort (panthoteenzuur).


debora:

--- Citaat van: Bob_tails op 28 August, 2010, 19:18:52 ---Peetje,met respect naar jouw, je omschrijft het juist.

Debora, een goede orthomoleculaire arts zal niet zo snel spreken van CVS.
Die bekijkt het vanuit een andere hoek, althans als hij of zij een goede is.

Hypoglycemie...is meestal een gevolg van een vit.B5 tekort (panthoteenzuur).[/quote Het is een erg goede arts hij is aangesloten bij de beide beroepsvereningen , die voor arts in natuurgeneeswijzen en die voor arts orthomoluculair en hij is ook voor dat hij de orthomoluculaire kant op ging , apotheekhoudende huisarts geweest en volgens mij is ook de specialist op cvs, de meirleir, in Belgie , buiten internist ook een orthomoluculaire arts, zou die het ook vast wel bij het verkeerde eind hebben ???
Wat is er toch met jullie 2 ???? jullie vinden het zelf niet leuk  leuk als  andere jullie niet geloven zoals reguliere artsen, werk, UWV terwijl jullie zelf net zo zijn.
Bob ik wil het wel even op papier laten zetten door de arts, mijn arts zei letterlijk, post-viraal syndroom, ook wel genoemd ME-CVS ( en kijk even goed op internet naar het onderzoek over CVS, het blijkt nu dat er bijna wel zeker een retro-virus aan te grondslag ligt, de laatste bevestigde resultaten zijn 24 augustus geplubiseerd, jawel op de site van beroeps- vereiniging van orthomoluculaire artsen , zie ook het filmpje van dr.ozz op you-tube( je kan nu ook je bloed laten testen op dit virus, helaas wordt dat nog niet vergoedt, maar ik ga het zeker nog doen )
En kijk ook even op internet onder hypoglycemie voordat je denkt te weten wat dat is, want dat vermoeden betstond bij mij al een paar jaar geleden, en is simpel op te lossen door een dieet, en denk niet dat ik momenteel geen vit. tekort meer heb aangezien ik nu een speciaal vitamine preparaat sdie speciaal op CVS is toegsneden en bevat heel hoge doseringen ( die reguliere artsen veels te hoog vinden )
ps. ik werk in de zorg je hoeft mij dus echt niet uit te leggen wat vitamine b is
--- Einde van citaat ---

debora:

--- Citaat van: Peetje op 27 August, 2010, 19:35:59 ---Maar vermoeidheid is toch ook een symptoom van hypoglycemie of suikerziekte? Is er daarmee dan niet een mogelijke oorzaak gevonden?
Mag ik vragen op basis van welke onderzoeken er CVS bij jou is vastgesteld? :) Dat is niet lullig bedoeld en ik wil zeker jouw klachten niet als onbelangrijk afdoen, maar aan een diagnose CVS gaat in principe nogal wat onderzoek en met name uitsluiting van andere mogelijke oorzaken vooraf, vandaar. :)

--- Einde van citaat ---
Lijst klachten beslaat een a-4tje vanaf 2003  , waaronder ook neurologische klachten, en heel veel bloedonderzoeken gehad en specialisten gezien, en hypoglycemie is bij mij niet aan de hand van moeheid gesteld ( en je weet best wel dat die moeheid waar jij het over hebt van hypoglemie niet te vergelijken is met het gevoel van uitputting bij CVSen dat die gewone moeiheid over gaat als je koolhydraten neemt en vermoeidheid bij cvs niet ) maar aan de hand van mijn eetgedrag, veel zin aan zoet en vaak trek tussen de maaltijden , ps. mensen met cvs hebben wel vaak hypoglycemie, verbaasd me nou weer dat je dat niet weet
En mijn cvs is op dezelfde manier vastgesteld als de jouwe, door middel van de criteria die daar voor gelden ( die iedere arts , ook de orthomoluculaire hanteert !!!!!!!!) zie ook wikipedia en de site van me-cvs, daar staan dezelfde criteria opgesomd en hij kijkt naar mijn medisch historie wat gewoon een boekwerk is, want ik ben qua bloed al getetst op alles wat je maar kan testen en daar komt helemaal niks uit !!!( goh vond jij het ook zo leuk als mensen dat aan jouw vroegen Peetje ? en je vervolgens nog niet geloofde , volgens mij ben je vergeten door wat voor een hel ze jou toen hebben laten gaan op je werk om dat je ook niet werd geloofd), nou moet ik nog meer bewijs aan voeren, zal eens op het cvs-forum vragen wat je met mensen aan moet die je na diagnose niet geloven, want ik weet niet wat voor een bewijzen ik allemaal hier moet gaan aandragen om geloofd te worden

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie