Niet getest op pfeiffer

Gestart door doortje1, 02 juli, 2007, 22:06:26

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

doortje1

Hoi iedereen,
Ik ben al een keer naar de dokter geweest en heb gevraagd of ik geen pfeiffer had. Hij dacht van niet. Ik heb geen opgezette klieren ofzo. Maar wel moe en keelpijn misselijk en weinig eetlust (2kilo afgevallen!). En hoofdpijn. Ik slaap zonder moeite 12 uur op een dag.
Nou ja. De dokter had een bloedonderzoek gedaan, maar niet op pfeiffer getest. Toen ben ik naar een andere dokter gegaan en die zei dat het heel goed pfeiffer zou kunnen zijn! Nou word ik dus getst op pfeiffer en CMV. Nou dat moest ik ff kwijt. Ebn zijn er meer mensen waarbij eerst gedacht werd dat er geen pfeiffer was, maar dat ze het toch hebben?
Groetjes Doortje

lysanne

Hoi doortje,

dat kan heel goed hoor. Ik ben ook bij mijn dokter geweest alleen had ik toen wel opgezetten klieren en last van keelpijn. Hij heeft me toen weg gestuurd met de boodschap; "als het over 2 weken niet over is kom je maar weer". Na 1 week vergaand van de pijn laten testen maar toen NIET op pfeiffer. De test liet wel zien dat het pfeiffer kon zijn (leverwaarden enz.) en dus opnieuw naar ziekenhuis en testen. Zoals je het wel kan raden inderdaad pfeiffer.

Dokters luisteren niet altijd goed. Als je gevoel iets anders ingeeft moet je desnoods een second opinion halen.

Ik hoop voor je dat je het niet hebt, zo wel succes meis!

groetjes, lysanne

Peetje

Zowel ikzelf als m'n dokter dachten niet dat het Pfeiffer was, maar op aandringen van m'n baas toch maar laten testen, aangezien alle andere bloeduitslagen goed waren.
Bleek ik het dus toch te hebben... Dus bij twijfel, gewoon even bloed laten prikken, dan weet je het tenminste zeker.

Johan

na mijn eerste bezoek aan de huisarts mocht ik ook diverse bloedonderzoeken doen , hier was ook pfeiffer bij, uit die test kwam DAT IK GEEN PFEIFFER HAD,
  toen de klachten aan bleven ben ik naar het ziekenhuis gestuurd en weer veel testen gedaan waaronder pfeiffer en toen bleek ik wel pfeiffer te hebben , en ook al langere tijd,

dus mag je veronderstellen dat er bij de eerste onderzoeken een fout is gemaakt,
toen ik de huisarts hier op aansprak  zei deze dat niet 1 onderzoek voor 100% betrouwbaar is ............